Valmentajaseminaari 6.-7.1.2023

 

Päivitys 14.12.: SEMINAARI ON TÄYNNÄ!
Kaikki 30 paikka on täytetty ja valitettavasti tilat eivät salli suurempaa määrää. Voit kuitenkin edelleen ilmoittautua jonoon, ja otamme yhteyttä jos/kun paikkoja vapautuu. Ilmoittautumalla jonoon et sitoudu vielä mihinkään, vaan varmistamme osallistumisesi ennen laskutusta.

Suomen Sulkapallovalmentajat ry järjestää huippuseminaarin Helsingissä 6.-7.1.2023.

Paikalle saamme kouluttajan maailman huipulta, saksalaisen Diemo Ruhnowin. Hän on toiminut saksan maajoukkueessa mm. naisten ja nelinpelien päävalmentajana 2012-2022. Lisäksi hän on kokenut kouluttaja, joten erinomainen seminaari on luvassa!

Paikka:

 • Pe 6.1. Smash-Center, Varikkotie 4, Helsinki, alkaen klo 10.00
 • La 7.1. Talihalli, Huopalahdentie 28, Helsinki, alkaen klo 9.00

Aikataulu tarkentuu vielä ja lähetetään osallistujille noin viikko ennen seminaaria.

Perjantai on luento-/treenipäivä, jolloin olemme paljon kentällä ja kuulemme Diemon ajatuksia ja oppeja mm. siitä, miten maailman nelinpelihuiput treenaavat ja miten rakentaa juniorimenestyjälle polku kohti maailman huippua.

Talihallissa pelataan samaan aikaan HBC:n järjestämä nelinpeliturnaus. Lauantaina pääsemme analysoimaan pelejä ja tekemään havaintoja Diemon oppien mukaan. Myös emoyhdistyksemme Suomen Valmentajat ry tulee paikalle tekemään tietoiskun ajankohtaisista aiheista.

Seminaariin ovat tervetulleet kaikki seuroissa toimivat valmentajat ja ohjaajat. Toivomme mahdollisimman runsasta osanottoa, jotta huippulaadukkaita nelinpelin oppeja saadaan levitettyä mahdollisimman laajalle. Diemon oma tavoite seminaarille on "antaa uusille valmentajille paljon viemisiä kotiin sekä kokeneemmille ja nälkäisille valmentajille paljon ideoita, mihin suuntaan kehittää harjoituksia ja viedä pelaajia."

Seminaarin hinta on 70€ Suomen Sulkapallovalmentajat ry:n jäsenille ja 100€ muille. Hinta sisältää lounaat, tilavuokrat ja pallot. Pelkkä perjantai 50€/80€.

Pyydämme sitovaa ilmoittautumista ti 13.12. mennessä oheisella lomakkeella:
https://forms.gle/tv6ksFFC7MmyDP3E9 (paikkoja on rajoitettu määrä)

Huom! Jos jostain seurasta osallistuu 4 tai enemmän valmentajia, annamme kaikille seurasta osallistuville valmentajille 25% alennuksen seminaarin hinnasta!

Lisätietoja antavat:
Antti Rajasärkkä, p. 050 514 9318 / antti.rajasarkka@gmail.com tai
Iivari Ikonen, p. 0400 953 048

Peruutus- ja muut ehdot

 1. Seminaarin osallistujamäärä on rajattu ja 28.11. saakka Sulkapallovalmentajat ry:n jäsenet ovat etusijalla ja loput paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 29.11. jälkeen kaikki paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja maksamalla osallistumismaksun eräpäivään 13.12. mennessä, paikka seminaarissa on vahvistettu.

 2. Jos seminaarin osanottajamäärä on täynnä, ilmoittautuminen lisätään varasijoille. Varasijoille jääneitä ilmoittautumisia ei laskuteta, ennen kuin paikka osanottajien joukossa vapautuu.

 3. Lasku maksusta lähetetään sähköpostilla ja tulee maksaa eräpäivään mennessä, muuten varattu paikka siirretään varasijoilla olevalle. Jos ilmoittautuminen tapahtuu 1-13 vrk ennen koulutuksen alkua, lasku erääntyy maksettavaksi ja tulee maksaa ennen koulutuksen alkua. Jäsenhintaan oikeutetun tulee olla liittynyt Sulkapallovalmentajat ry:n jäseneksi JA maksanut jäsenmaksunsa ennen koulutuksen alkua

 4. Osallistuja on viime kädessä itse vastuussa osallistumismaksun maksamisesta, vaikka lasku lähetettäisiinkin muulle taholle.

 5. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot: jos

  • peruutus tapahtuu ennen 15.12.: veloitamme 10 eur toimistokuluja, loppusumma palautetaan

  • peruutus tapahtuu 16.12.-30.12.: veloitamme 25% osallistumismaksusta, loppusumma palautetaan

  • peruutus tapahtuu 31.12. tai myöhemmin: veloitamme 50% osallistumismaksusta, loppusumma palautetaan.

  • Sairaustodistuksella tehdyn peruutuksen osalta palautamme koko osallistumismaksun vähennettynä ruokailukuluilla (n. 10€/ruokailu).

 6. Kirjalliset peruutukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen yhdistys@sulkapallovalmentajat.fi

 7. Sulkapallovalmentajat ry pidättää oikeuden peruuttaa seminaari 15.12. saakka liian vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Tällöin osanottomaksut palautetaan täysimääräisinä.

 8. Kouluttajan estyessä äkillisen sairastapauksen tai muun vastaavan syyn vuoksi seminaari voidaan joutua siirtämään tai perumaan. Tällöin Sulkapallovalmentajat palauttaa osanottomaksun täysimääräisenä, mutta ei korvaa osallistujille mahdollisesti koituneita matka- tai majoituskuluja.

 9. Sulkapallovalmentajat ry ei vastaa koulutuksen aikana tapahtuvista henkilö- tai esinevahingoista, vaan jokainen osallistuja huolehtii itse omasta vakuutusturvastaan.