Jäsenyys

Suomen Sulkapallovalmentajat ry toimii tiiviissä yhteistyössä Suomen Valmentajat ry:n valmentajayhteisönä. Tämä tarkoittaa sitä, että samalla jäsenmaksulla voit liittyä molempien yhdistysten jäseneksi.

Suomen Valmentajien jäsenedut näet täältä: suomenvalmentajat.fi/jasenyys

Suomen Valmentajat hyväksyi 8.11.2022 syyskokouksessaan sääntömuutoksen, joka selkeyttää jäsenyyksiä. Jatkossa on mahdollista olla pelkän lajiyhdistyksen jäsen ilman Suomen Valmentajat ry:n jäsenyyttä. Suosittelemme toki kaikille jäsenille myös emoyhdistyksen jäsenyyttä! Samalla Suomen Valmentajien sääntöihin lisättiin uusia jäsenluokkia:

 • henkilöjäsen: pelkkä Suomen Valmentajat ry:n jäsenyys (59€)
 • lajiyhteisöjäsen: Suomen Valmentajat ry:n ja lajiyhteisön jäsenyys 39€ + lajiyhteisön jäsenmaksu (Sulkapallovalmentajat 20€)
 • opiskelijajäsen: Suomen Valmentajat ry:n jäsenyys 29€ + mahdollinen lajiyhteisön jäsenmaksu.
  Opiskelijajäseneksi voivat liittyä kaikki urheiluvalmennuksen parissa toimivat henkilöt, jotka käyvät lajiliiton tai muun urheilijajärjestön koulutusta, opiskelevat liikunta-alalla tutkintoon johtavassa ammatillisessa tai korkea-asteen koulutuksessa tai ovat päätoimisia opiskelijoita jollain muulla alalla. Opiskelijajäsenyys on voimassa liittymisvuoden ajan, ja jatkuu sen jälkeen sopivassa muussa jäsenluokassa.
 • seniorijäsen: Suomen Valmentajat 29€ + mahdollinen lajiyhteisön jäsenmaksu.
  Seniorijäseniä ovat urheiluvalmennuksen parissa toimivat henkilöt, jotka täyttävät toimivuonna 70 vuotta tai enemmän.

Sulkapallovalmentajien jäsenetuna lisäksi:

 • Jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy SM-kilpailuihin (normaalioloissa, jos yleisömäärää ei ole rajattu).
  Päivitys 2022: Sulkapalloliitto on ilmeisesti lopettanut tämän edun

 • Sulkapallovalmentajat on myös Sulkapalloliiton jäsenyhdistys, joten Sulkapallovalmentajien jäsenenä sinulla on osallistumisoikeus Sulkapalloliiton alaisiin kilpailuihin.

 • Sulkapallovalmentajien koulutuksiin edulliset jäsenhinnat

 • Jäsenillä mahdollisuus hakea koulutustukea - lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot koulutuksesta ja avaat kulut. Yhdistyksen johtokunta päättää tukisummista tapauskohtaisesti vuosittaisen budjetin rajoissa.

Liittyminen

Suomen Valmentajat ry hoitaa Sulkapallovalmentajien jäsenrekisterin ylläpidon sekä jäsenmaksujen keräämisen.

Täytä jäsenhakemuslomake täällä: suomenvalmentajat.fi/jasenyys

Muista valita lomakkeelta yhteisöksi Suomen Sulkapallovalmentajat!

Jos haluat liittyä pelkästään Suomen Sulkapallovalmentajien jäseneksi, lähetä vapaamuotoinen jäsenhakemus sähköpostilla osoitteeseen yhdistys@sulkapallovalmentajat.fi